Politica de Confidențialitate pentru iPress Media:

iPress Media se angajează să protejeze confidențialitatea informațiilor utilizatorilor săi și să ofere o experiență sigură în cadrul site-ului nostru. Prin accesarea și utilizarea serviciilor noastre, sunteți de acord cu prevederile acestei Politici de Confidențialitate.

Colectarea Informațiilor:

iPress Media colectează informații doar în scopul îmbunătățirii serviciilor noastre și pentru a oferi o experiență personalizată utilizatorilor. Informațiile colectate pot include, dar nu se limitează la, adresa IP, tipul de browser, paginile accesate și alte date statistice.

Utilizarea Informațiilor:

Informațiile colectate sunt utilizate exclusiv în scopuri interne, pentru analize statistice și pentru personalizarea conținutului afișat pe site. Nu vom partaja, vinde sau transfera informațiile dumneavoastră către terțe părți fără consimțământul explicit al utilizatorului, cu excepția cazurilor în care este necesar pentru respectarea legilor în vigoare.

Sursa și Utilizarea Conținutului:

iPress Media oferă conținut de înaltă calitate și încurajează distribuirea acestuia. Cu toate acestea, utilizatorii sunt obligați să menționeze sursa clar și vizibil atunci când reproduc conținutul nostru pe site-urile lor. În cazul în care doriți să utilizați feed sau sitemap XML, vă oferim acces la aceste resurse, dar vă rugăm să respectați drepturile de autor și să menționați sursa corect.

Securitatea Informațiilor:

iPress Media depune eforturi pentru a proteja informațiile utilizatorilor împotriva accesului neautorizat sau a divulgării. Cu toate acestea, nu putem garanta securitatea absolută a informațiilor transmise online și recomandăm utilizatorilor să adopte măsuri de securitate proprii, cum ar fi utilizarea parolelor puternice și actualizarea software-ului.

Modificări ale Politicii de Confidențialitate:

iPress Media își rezervă dreptul de a modifica această Politică de Confidențialitate în orice moment. Orice modificări vor fi publicate pe această pagină, iar utilizatorii vor fi notificați în mod corespunzător.

Prin continuarea utilizării site-ului nostru, sunteți de acord cu această Politică de Confidențialitate. Pentru întrebări suplimentare sau clarificări, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail specificată pe site.

Acasa Recente Radio Judete